Tisztelt Partnerünk!

A honlapon kért személyes adataira az önnel fennálló vagy létrehozandó jogviszonyból fakadó kötelezettségeink teljesítése és igényeink érvényesítése érdekében van szükségünk. Ezen adatokat kizárólag e célból, az e cél elérése érdekében szükséges ideig kezeljük, a cél megszűnését követően pedig töröljük. Adatait az ön kifejezett engedélye nélkül - hacsak erre jogszabály, bírósági vagy hatósági határozat nem kötelez - harmadik félnek nem adjuk át, és szervezetünkön belül is csak azon személyek számára tesszük hozzáférhetővé, akik számára a hozzáférés a cél elérése érdekében feltétlenül szükséges.

EverLink megoldások...

Beléptető rendszerek

Az EverLink egyedülálló multi protokoláris beléptető rendszer: árban a középkategó-riába, megoldásaiban a felső komplex kate-góriába sorolható: a legkülönbözőbb gyárt-mányú és típusú eszközökkel bővíthető. Az EverLink beléptető rendszerek a jelenlegi legkorszerűbb szolgáltatásokat nyújtják: proximity kártyás, nagy hatótávolságú RFID, vonalkódos jegyes vagy karszalagos, PIN kódos, BlueTooth vagy rendszámfelismerés alapú és különböző biometrikus (ujjlenyomat olvasó, vagy arcfelismerő) beléptetési módok rugalmas kombinálási lehetőségével. Az EverLink vendégkártya kiadó modul segítségével a vendégek gyors és egyszerű beléptetése, a kártyák ideiglenes megszemélyesítése is pillanatok műve.

Tovább

Munkaidő nyilvántartó rendszerek

Az EvelLink Munkaidő nyilvántartó rendszerrel megvalósítható több telephely és több szervezet munkaidő nyilvántartása egy szerveren, különböző munkacsoportok kezelése akár több műszakos munkaidőkkel is. A rendszerben éves munkarendek definiálhatók, munkacsoportonként különböző beállításokkal és belépési jogosultságokkal, térben és időben is differenciálhatóan. A munkacsoport felettesének joga és leghetősége van a munkaidő adatok korrekciójára is, amely alapján a rendszer a munkaidő riportokat generálja. A rendszer a munkaidő adatokat képes a NexonBér és a NexonTime programoknak közvetlenül átadni.

Tovább

Jegyértékesítő beléptetőrendszerek

Az EverLink rendszerek kiválóan alkalmazhatók fizetős szolgálatásokat nyújtó egységek (pld. strandok, gyógyfürdők, kalandparkok, játszóházak, wellness és sportcentrumok) jegyértékesítéhez is. A rendszer előre gyártott vonalkódos karszalagokat kezel, amelyek a jegy kiadásának pillanatában kerülenk érvényesítésre. A jegy és kedvezmény típusok felhasználói szinten is szabadon konfigurálhatók. A jegyes és bérletes beléptetés egy rendszeren belül tetszőlegesen kombinálható. A rendszerhez közvetlenül illeszthetők az InCash számlázóprogramjai, és a SAM4S online pénztárgépei is.

Tovább

Fizető parkoló rendszerek

Az EverLink fizető parkoló rendszerek a jelenleg elérhető összes alapvető és kényelmi szolgáltatást tartalmazzák: Fizetés bankjegyekkel és pénzérmékkel, tetszőleges számú és címletű bankjegye és pénzérme visszaadása, hangos üzenetek magyar és angol nyelven, vonalkódos jegyek és proximity kártya alapú bérletek kezelése, online és offline kedvezmények biztosítása, rendszámfelismerés, tetszőlegesen konfigurálható bérlettípusok, kültéri és beltéri foglaltságjelzők, Ethernet vagy WiFi kommunikáció az automaták és kliensek között, forgalomszámlálás, statisztikák, riportok generálása.

Tovább

Több telephelyes beléptető rendszerek

Az EverLink beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek több telephellyel rendelkező cégek részére is alkalmazhatók, a központi telephelyen Center szerverrel, amelyre az össze lokális szerver bejelentkezik, és az adatokat online szinkronizálja. Ezzel az adatok maximális biztonságban vannak, mivel bármelyik szerver meghibásodása esetén az összes adat a helyreállítás után a másik szerverről automatikusan visszatöltődik, így az esetleges adatvesztés 100%-ban kizárható.

Tovább

Korszerű tömegközlekedés proxykártya alapú bérletekkel

Az EverLink Magyarországon elsőként valósította meg a proximity kártya alapú bérletrendszert, amely a vállalati dolgoói járatokon és a tömegközlekedésben egyaránt alkalmazható. A rendszer működési elve megegyezik a Több telephelyes beléptető rendszerekével, azzal a különbséggel, hogy a lokális szerverek a gépjárművekre kerülnek telepítésre, és a Center szerverrel mobil Internet segítségével kapcsolódnak. A bérletek ellenőrzése egy Androidos okostelefonra telepített speciális alkalmazás segítségével történhet.

Tovább

Összetett megoldások - EverLink kombinációk

Az EverLink rendszerekkel a fenti megoldások tetszőleges kombinációi is megvalósíthatók, néhány példa:

- Irodaház + mélygarázs:

EverLink beléptető + munkaidő nyilvántartó + fizető parkoló

 

- Bevásárlóközpont + mélygarázs + kültéri parkoló:

EverLink beléptető + fizető parkoló rendszer

- Hotel - kalandpark:

EverLink beléptető + jegyértékesítő rendszer

- Gyár 1500 dolgozóval, dolgozói buszjáratokkal:

EverLink beléptető + munkaidő nyilvántartó + mobil beléptető rendszer a buszokra telepítve