Tisztelt Partnerünk!

A honlapon kért személyes adataira az önnel fennálló vagy létrehozandó jogviszonyból fakadó kötelezettségeink teljesítése és igényeink érvényesítése érdekében van szükségünk. Ezen adatokat kizárólag e célból, az e cél elérése érdekében szükséges ideig kezeljük, a cél megszűnését követően pedig töröljük. Adatait az ön kifejezett engedélye nélkül - hacsak erre jogszabály, bírósági vagy hatósági határozat nem kötelez - harmadik félnek nem adjuk át, és szervezetünkön belül is csak azon személyek számára tesszük hozzáférhetővé, akik számára a hozzáférés a cél elérése érdekében feltétlenül szükséges.

Legfrissebb hírek

2015.03.21

A parkolórendszer újdonságai

A parkolórendszer új statisztikai és forgalomszámláló funkciókkal bővült. A rendszerben az egy céghez tartozó bérlők gépjárműveinek száma is nyilvántartásra kerül és lekérdezhető.

2015.02.20.

Új arcfelismerő az EverLink kínálatában

A HANVON F110 modelljét is illesztettük az EverLink rendszerhez. Az F110 ára rendkívül kedvező, megegyezik egy közepes árfekvésű kapacitív ujjlenyomat olvasóéval.

2015.01.31

A parkoló automaták új funkciói

Az EverLink jegykiadó, jegyolvasó és fizető automatái hangos üzenetekben a magyar mellett angolul is közlik a fontos információkat.

2015.01.10

Megjelent az AC-01 vezérlő V2 verziója

Az új vezérlő az eddigi 512 Kb flash helyett 2Mb-os flash memóriát tartalmaz, ezzel az offline üzemmódban tárolható felhasználók száma 5000-ről 15000-re nőtt, a belső eseménynapló pedig az eddigi 11,000 esemény helyett 32,000 belépési esemény tárolását biztosítja.

A közelmúlt eseményei

2015. januárjában átadtuk az Új Buda Center fizető parkolórendszerét.

Az eddigi egyik legnagyobb parkolórendszerünk telepítése sikeresen befejeződött. A parkoló közel 800 gépkocsinak biztosít kényelmes és biztonságos parkolást. A parkolónak 3 bejárata és 4 kijárata van, összesen 7 sorompóval és 9 automatával.

A közeljövő eseményei

2015. május

Megjelenik az EverLink parkolóautomaták új családja, az EverLink Smart. A Smart család tagjai Magyarországon egyedülálló, kényelmes és biztonságos fizetési lehetőségeket biztosítanak.

2015. július

Bemutatjuk az EverLink beléptetőrendszerek, új Android platformra fejlesztett kliens alkalmazásait.

....