Tisztelt Partnerünk!

A honlapon kért személyes adataira az önnel fennálló vagy létrehozandó jogviszonyból fakadó kötelezettségeink teljesítése és igényeink érvényesítése érdekében van szükségünk. Ezen adatokat kizárólag e célból, az e cél elérése érdekében szükséges ideig kezeljük, a cél megszűnését követően pedig töröljük. Adatait az ön kifejezett engedélye nélkül - hacsak erre jogszabály, bírósági vagy hatósági határozat nem kötelez - harmadik félnek nem adjuk át, és szervezetünkön belül is csak azon személyek számára tesszük hozzáférhetővé, akik számára a hozzáférés a cél elérése érdekében feltétlenül szükséges.

Elérhetőségünk

2049 Diósd,
Határ u. 9.
Tel.: +3623 382 228
E-mail: info@everlink.hu

Az EverLink Kft. 100% magyar tulajdonú vállalkozás. A cég jelenlegi csapata 2002 óta foglalkozik biztonságtechnikai rendszerek tervezésével és telepítésével, illetve egyedi biztonságtechnikai szoftveres megoldások fejlesztésével. A cég vezetője maga is szoftverfejlesztő, 1985 óta saját szoftverek tervezésével, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, szoftverei korábban több díjazásban is részesültek (Kiváló Áruk Fóruma 1990, Software for Europe National Nominee 1992).

Az EverLink mára a magyar piac meghatározó szereplőjévé vált, beléptető munkaidő nyilvántartó, jegyértékesítő és fizető parkoló rendszerinket az ország számos pontján közel száz viszonteladó partnerünk értékesíti.

Az EverLink termékcsaládot 2005 óta folyamatosan fejlesztjük, a magyar megrendelői igények alapján, ennek megfelelően mára szinte minden elvárásnak és követelménynek megfelel.